Bagetid

Is quality time

Bagetid.dk is een van de grootste online taartdecoratie shops van Denemarken, met een grote keuze aan bak- en taartbenodigdheden, taartdecoraties en veel meer. In de loop van de tijd heeft BageTid de hartige keuken omarmt en biedt het nu ook een grote keuze aan producten voor het maken van brood, pizza en pasta.

Bagetid blijft groeien en voegt elke dag nieuwe producten toe om de trends binnen de bakwereld bij te houden. Het assortiment is uitgegroeid tot meer dan 3500 verschillende producten, van lokale leveranciers tot grote merken als Wilton, Callebaut, Silikomart en meer.

Hun doel is om het grootste en breedste assortiment bakproducten te hebben en hun klanten de nodige begeleiding te kunnen bieden, zodat bakliefhebbers kunnen slagen in al hun zoete en hartige projecten!

Bagetid

Fiskerengen 12
3250 Gilleleje
Denemarken
+45 70 – 252 530
kundeservice@bagetid.dk

Merken
Wij bouwen aan hoogwaardige, inspirerende en on-trend topmerken. Onze merken FunCakes en Wilton zijn aanwezig in de keukens van thuisbakkers door heel Europa.
Retail
De grootste webshops voor bak- en taartdecoratieartikelen in Europa maken deel uit van NewCakes. Via deze retailers staan wij in direct contact met de consument.
Groothandel
Wij zijn de grootste distributeur van taartdecoratieartikelen in Europa. Onze groothandels CakeSupplies en Cake Craft Group zijn betrouwbare partners voor elke professional in de branche.