Cake-Stuff

Cake Stuff biedt een assortiment van meer dan 11.000 taartdecoratieproducten en heeft wereldwijd meer dan 135.000 klanten. De voorbije 15 jaar heeft het team van Cake Stuff zich ingezet voor de professionele taartdecoratieklant, en we hebben ons stevig gevestigd als experts in de wereld van de taartdecoratie. We bieden een ruime keuze voor onze klanten, naast onze snelle, vriendelijke en leuke service. Cake Stuff werd opgericht in Lanarkshire en sloot zich in de zomer van 2021 aan bij de Create Better Group-familie. Het bedrijf opereert vanuit het Create Better Group magazijn in Nottingham, Verenigd Koninkrijk.

Cake-Stuff

Milton Industrial Estate,
Teiglum Road, Lesmahagow,
Lanarkshire, Scotland, ML11 0JN
Verenigd Koninkrijk
+44 (0)1555 – 890 11
info@cake-stuff.com

Merken
Wij bouwen aan hoogwaardige, inspirerende en on-trend topmerken. Onze merken FunCakes en Wilton zijn aanwezig in de keukens van thuisbakkers door heel Europa.
Retail
De grootste webshops voor bak- en taartdecoratieartikelen in Europa maken deel uit van NewCakes. Via deze retailers staan wij in direct contact met de consument.
Groothandel
Wij zijn de grootste distributeur van taartdecoratieartikelen in Europa. Onze groothandels CakeSupplies en Cake Craft Group zijn betrouwbare partners voor elke professional in de branche.