Met onze topmerken zijn wij aanwezig in de keukens van thuisbakkers door heel Europa

Met onze jarenlange expertise en ervaring in deze markt bouwen wij aan hoogwaardige, inspirerende en on-trend topmerken waarmee we thuisbakkers de ingrediënten en de tools bieden om eindeloos plezier in de keuken te beleven.

Ons eigen merk FunCakes heeft een groot assortiment van 1000 essentiële bakproducten om creatief bezig te zijn met bakken en taartdecoratie. FunCakes maakt professionele kwaliteit toegankelijk voor thuisbakkers dankzij easy-to-use bakmixen, fondant en marsepein, smaak- en kleurstoffen en decoraties en strooisels. Dankzij deze producten, inspirerende recepten en eindeloze tips en trips werd FunCakes het beste bakmaatje van vele thuisbakkers.

NewCakes is exclusief distributeur van het Amerikaanse merk Wilton. Wilton werd opgericht in 1929 in Chicago en is uitgegroeid tot ’s werelds toonaangevende merk in bak- en taartdecoratieproducten. Het merk biedt thuisbakkers de tools die ze nodig hebben om bakken en decoreren leuk en gemakkelijk te maken. Het assortiment bevat hoge kwaliteit bakvormen, uitstekers, spuitmondjes en vele andere tools, maar ook foodproducten zoals Candy Melts®, fondant, kleurstoffen en strooisels.