Wilton

Wilton inspireert de creativiteit in iedereen, overal, elke dag.

Sinds 1929 inspireert Wilton de creativiteit in iedereen, overal, elke dag. Van grote vieringen tot gewoon bakken in de keuken met je dierbaren, we zijn hier om je vertrouwde gids, je geheime ingrediënt te zijn, klaar om je te helpen schitteren met tips, trucs en oplossingen waarmee je je meest creatieve zelf kunt zijn.

Onze klanten staan centraal bij alles wat we doen. Daarom werken we er voortdurend aan om je de tools te bieden die je nodig hebt om bakken en decoreren leuk en gemakkelijk te maken. Van bakvormen van hoge kwaliteit tot samengestelde decoratiesets, onze producten zijn ontworpen met jou in gedachten.

Wilton

Casablancaweg 20
1047 HP Amsterdam
Nederland
+31 (0)85 – 007 58 88

Merken
Wij bouwen aan hoogwaardige, inspirerende en on-trend topmerken. Onze merken FunCakes en Wilton zijn aanwezig in de keukens van thuisbakkers door heel Europa.
Retail
De grootste webshops voor bak- en taartdecoratieartikelen in Europa maken deel uit van NewCakes. Via deze retailers staan wij in direct contact met de consument.
Groothandel
Wij zijn de grootste distributeur van taartdecoratieartikelen in Europa. Onze groothandels CakeSupplies en Cake Craft Group zijn betrouwbare partners voor elke professional in de branche.