FMM

Traditioneel ondernemen met een moderne aanpak

Filter Media Manufacturers (FMM) heeft een geschiedenis die bijna acht decennia teruggaat. Het bedrijf werd in 1948 opgericht door Joe en Mary Clements en jarenlang lag de focus op het maken van industriële filterproducten. Dat veranderde echter in de jaren 1990, toen ze zich gingen richten op de wondere wereld van taartdecoratie.

 

FMM is een Brits bedrijf, bekend om hun eenvoudig te gebruiken maar effectieve uitstekers, spuitmondjes en modeling tools. Ze zijn de makers van innovatieve uitstekers zoals de Easiest Rose Cutter en de eenvoudige maar iconische Cloud Cutter – tools die geliefde basisproducten zijn geworden voor taartdecorateurs door heel Europa.

FMM

Private Road 8
Colwick Industrial Estate, Colwick
Nottingham, NG4 2JX
Verenigd Koninkrijk
+44 (0) 116 – 243 61 44
sales@cakecraftgroup.co.uk

Merken
Wij bouwen aan hoogwaardige, inspirerende en on-trend topmerken. Onze merken FunCakes en Wilton zijn aanwezig in de keukens van thuisbakkers door heel Europa.
Retail
De grootste webshops voor bak- en taartdecoratieartikelen in Europa maken deel uit van NewCakes. Via deze retailers staan wij in direct contact met de consument.
Groothandel
Wij zijn de grootste distributeur van taartdecoratieartikelen in Europa. Onze groothandels CakeSupplies en Cake Craft Group zijn betrouwbare partners voor elke professional in de branche.