FunCakes

Be creative!

FunCakes is als je beste maatje die net zo graag en veel bakt als jij. Diegene waarmee je urenlang over bakken praat, die net zo kan genieten van een stuk taart als jij en die je altijd weer op nieuwe ideeën brengt. En diegene die je opbelt als je crème steeds in de schift schiet of je taart plotseling inzakt. We zijn als je beste bakmaatje, omdat we net zo begonnen zijn als jij.

Aan de wieg van ons merk staan eigenaren die net zo dol op bakken zijn als jij. FunCakes ontstond in 2009 vanuit hun zoektocht naar bakproducten van professionele kwaliteit voor thuisbakkers zoals zijzelf. Want waarom zouden we het in onze eigen keukens met basic producten moeten doen?

We houden er van om telkens weer nieuwe dingen te proberen. Zo mixen en matchen we onze eigen producten vaak tot nieuwe, verrassende combinaties. We hopen dat jij dat ook doet. Want door je eigen creatieve touch toe te voegen aan onze producten, worden taartjes pas echt bijzonder.

Zo ontwikkelen we bakmixen voor cakes die superlekker en perfect van structuur zijn, maar nog steeds eenvoudig te maken met enkel wat boter, eieren of water. Die combineer je met onze toppings en vullingen waaraan je eventueel nog smaak- en kleurstoffen toevoegt om er echt jóuw taart van te maken.

 

FunCakes is gevestigd in Amsterdam, Nederland, maar je vindt onze producten door heel Europa bij o.a. taartspeciaalzaken, verschillende winkelketens en natuurlijk online!

FunCakes

Casablancaweg 20
1047 HP Amsterdam
Nederland

info@funcakes.com

Merken
Wij bouwen aan hoogwaardige, inspirerende en on-trend topmerken. Onze merken FunCakes en Wilton zijn aanwezig in de keukens van thuisbakkers door heel Europa.
Retail
De grootste webshops voor bak- en taartdecoratieartikelen in Europa maken deel uit van NewCakes. Via deze retailers staan wij in direct contact met de consument.
Groothandel
Wij zijn de grootste distributeur van taartdecoratieartikelen in Europa. Onze groothandels CakeSupplies en Cake Craft Group zijn betrouwbare partners voor elke professional in de branche.