Confetti

Uit liefde voor feesten

Confetti is in 2006 opgericht door Terhi Tuomela, een enthousiaste foodblogger die de verandering in de bakscene in Finland voorzag. Confetti’s visie was om een kwalitatief hoogstaand assortiment van bak- en feestartikelen te bieden voor elke gelegenheid. Confetti’s slogan is dan ook: “Uit liefde voor feesten”. Confetti groeide snel uit tot Finlands leidende webwinkel met een fysiek winkelnetwerk en behoudt haar leidende positie zowel in e-commerce als met haar winkelnetwerk. Confetti is in januari 2022 onderdeel geworden van NewCakes en blijft groeien en haar producten en diensten uitbreiden naar de Finse klantenkring.

Confetti

Moukarinkuja 4 C1
03100 Tuusula
Finland
+358 045 – 120 66 27
info@confetti.fi

Merken
Wij bouwen aan hoogwaardige, inspirerende en on-trend topmerken. Onze merken FunCakes en Wilton zijn aanwezig in de keukens van thuisbakkers door heel Europa.
Retail
De grootste webshops voor bak- en taartdecoratieartikelen in Europa maken deel uit van NewCakes. Via deze retailers staan wij in direct contact met de consument.
Groothandel
Wij zijn de grootste distributeur van taartdecoratieartikelen in Europa. Onze groothandels CakeSupplies en Cake Craft Group zijn betrouwbare partners voor elke professional in de branche.