Deleukstetaartenshop winnaar Shopping Awards Eten 2022

Deleukstetaartenshop mocht op 7 juni tijdens het Shopping Awards gala de prijs voor beste webshop in de categorie Eten mee naar huis nemen. Met grote dank aan alle klanten en fans die op Deleukstetaartenshop hebben gestemd. Een prachtige kroon op het werk van de collega’s en alle partners!

 

De webshop van Deleukstetaartenshop waarmee deze prijs is gewonnen bestaat nu 1 jaar. Deze is gebouwd als PWA (Progressive Web App) waarmee het één van de nieuwste generaties e-commerce platformen is! In de shop staan gemak, uitmuntende service & inspiratie centraal. En dat Deleukstetaartenshop dat waar maakt blijkt wel uit deze lovende woorden van klanten die op ons gestemd hebben:

 

Duidelijke site en vriendelijke mensen. Als er wat is wordt er altijd meegedacht en voor een oplossing gezorgd. Daarnaast is het aanbod groot. Heerlijk om doorheen te snuffelen. En de spullen zijn vaak ook snel in huis.

 

Mooie shop. En ontzettend handig. Ik hoef niet alle producten nog eens uit te zoeken als ik een lekker recept heb gevonden!

 

Snelle levering, ruim assortiment, veel voorraad, genoeg seizoensgebonden opties en gewoon een fijne webwinkel!