Cake Craft Group

Cake Craft Group is een toonaangevende groothandel in benodigdheden voor het decoreren van taarten. Wij hebben een uitgebreide selectie van de populairste merken op de markt, plus ons innovatief assortiment van essentiële producten van ons eigen merk en exclusieve producten van partnermerken, waardoor Cake Craft Group een one-stop-shop is voor alle retailers, professionele taartenmakers en commerciële bakkerijen. We zijn er trots op dat we professioneel zijn en onze handelsklanten kunnen helpen door hen het allerbeste advies te geven over onze range van producten.

Cake Craft Group

Private Road 8
Colwick Industrial Estate, Colwick
Nottingham, NG4 2JX
Verenigd Koninkrijk
+44 (0) 116 – 243 61 44
sales@cakecraftgroup.co.uk

Merken
Wij bouwen aan hoogwaardige, inspirerende en on-trend topmerken. Onze merken FunCakes en Wilton zijn aanwezig in de keukens van thuisbakkers door heel Europa.
Retail
De grootste webshops voor bak- en taartdecoratieartikelen in Europa maken deel uit van NewCakes. Via deze retailers staan wij in direct contact met de consument.
Groothandel
Wij zijn de grootste distributeur van taartdecoratieartikelen in Europa. Onze groothandels CakeSupplies en Cake Craft Group zijn betrouwbare partners voor elke professional in de branche.