CakeSupplies

Brands. Experience. Wholesale

Vanuit een passie voor taartdecoratie is ons familiebedrijf in 2008 opgericht door Inge Zaagsma en Danny Nijboer. CakeSupplies, onderdeel van NewCakes, is dé groothandel voor professionals die actief zijn in de taartdecoratiebranche. Binnen deze branche is ons bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot de Europese marktleider voor multi-brand speciaalzaken.

Sinds januari 2021 maken wij deel uit van het internationale familiebedrijf Dr. Oetker. Het toetreden tot deze groep was een logische stap in deze fase van ons bedrijf en betekent een stevige fundering om toekomstige plannen voor groei uit te blijven voeren.

Al jaren zijn wij vooruitlopend op het gebied van online sales via ons B2B-platform. Onder onze doelgroep vallen professionele grootverbruikers, gespecialiseerde retailers die zich richten op de thuisbakmarkt en grote ketens in hobby, food en huishoudelijke artikelen. Binnen onze webshop staat easy ordering voorop en dankzij onze state-of-the-art-logistiek zijn wij perfect in staat iedereen van de (semi-)professionele taartdecorateur tot de grote winkelketen snel en uit voorraad te beleveren.

 

Ons assortiment bestaat uit bijna 5000 producten van 30 merken die zorgen voor continue innovatie in trends en waarmee we zowel een goed basisassortiment kunnen bieden, als ook een verdiept assortiment voor specifiekere taartdecoratietechnieken. Wij zijn officieel distributiepartner van FunCakes, Wilton, Renshaw, Rainbow Dust, Sugarflair en The Sugar Paste. Daarnaast krijg je toegang tot meer dan 30 topmerken zoals Callebaut, Dr. Oetker, Colour Mill, LorAnn, PME, Silikomart en Smartflex. Door uit te blinken in assortiment, service en logistiek willen we een betrouwbare partner zijn voor al onze relaties. We investeren dan ook in een nauwe samenwerking met A-merkleveranciers op het gebied van marketing, sales en productontwikkeling.

Met ongeveer 60 gemotiveerde werknemers leveren we aan meer dan 5.000 klanten in zo’n 28 landen binnen Europa. Als werkgever hechten wij belang aan een prettige en veilige werkomgeving waarin ieder talent zich kan ontwikkelen. Onze cultuur laat zich omschrijven als dynamisch en informeel, met ruimte voor eigen initiatief.

CakeSupplies

Casablancaweg 20
1047 HP Amsterdam
Nederland
+31 (0)85 – 007 58 88

info@cakesupplies.com

Merken
Wij bouwen aan hoogwaardige, inspirerende en on-trend topmerken. Onze merken FunCakes en Wilton zijn aanwezig in de keukens van thuisbakkers door heel Europa.
Retail
De grootste webshops voor bak- en taartdecoratieartikelen in Europa maken deel uit van NewCakes. Via deze retailers staan wij in direct contact met de consument.
Groothandel
Wij zijn de grootste distributeur van taartdecoratieartikelen in Europa. Onze groothandels CakeSupplies en Cake Craft Group zijn betrouwbare partners voor elke professional in de branche.