Deleukstetaartenshop

Al 19 jaar dé taartspecialist

Wat in 2004 startte als een uit de hand gelopen hobby, mondde in rap tempo uit tot een groot bedrijf met 50 werknemers. Van de bijkeuken naar een bedrijfspand van 4000m2, dé droom van iedere ondernemer die een eigen zaak start. In deze business móet je wel passie hebben voor het bakken en decoreren van taarten, cupcakes, koekjes en ander zoets. En dat maakt Deleukstetaartenshop uniek. De kennis en kunde van oprichtster Inge Zaagsma, in combinatie met het logistieke talent van haar man Danny Nijboer hebben Deleukstetaartenshop, als eerste taartdecoratie speciaalzaak in Nederland op de kaart gezet. In 2017 heeft Inge het gevecht tegen haar ziekte verloren, maar met ons team zetten wij haar gedachtegoed met veel plezier, enthousiasme en passie voort.

Inge bakte haar eerste taart in 2003, toen zij stopte met werken na het krijgen van haar 4e kind, puur om iets om handen te hebben. Na het bakken op bestelling voor anderen, kwam de vraag of ze ook workshops gaf. Dus dat werd ingepland. Na het geven van die workshops kwam de vraag van cursisten of zij producten en ingrediënten konden kopen die gebruikt werden tijdens de workshops, zodat men thuis ook lekker aan de bak kon. Zodoende is de webshop Deleukstetaartenshop.nl geboren, dé specialist in taart en decoratie materialen, met ruim 5000 verschillende artikelen van vele gerenommeerde (A)merken.

Fun Delices is het Franse zusje van Deleukstetaartenshop.

Deleukstetaartenshop

Casablancaweg 20
1047 HP Amsterdam
Nederland
+31 (0) 75-6504780

info@deleukstetaartenshop.nl

Merken
Wij bouwen aan hoogwaardige, inspirerende en on-trend topmerken. Onze merken FunCakes en Wilton zijn aanwezig in de keukens van thuisbakkers door heel Europa.
Retail
De grootste webshops voor bak- en taartdecoratieartikelen in Europa maken deel uit van NewCakes. Via deze retailers staan wij in direct contact met de consument.
Groothandel
Wij zijn de grootste distributeur van taartdecoratieartikelen in Europa. Onze groothandels CakeSupplies en Cake Craft Group zijn betrouwbare partners voor elke professional in de branche.