The Cake Decorating Co.

The Cake Decorating Company is de grootste retailer in het Verenigd Koninkrijk in benodigdheden voor het decoreren van taarten. Wij hebben de basisbenodigdheden in voorraad, van fondant, cupcake dozen, bakvormen, taartstandaards en cake boards tot de nieuwste innovatieve producten.

Onze online winkel is afgestemd op de behoeften van zowel beginners als gevorderde taartdecorateurs, en biedt dagelijks van 9.00 tot 17.30 uur advies via onze online chat, e-mail of telefoon. We zijn toegewijd aan het verstrekken van inspirerende inhoud over onze sociale touchpoints en we werken samen met enkele van de grootste namen in de taart industrie om onze reeks van producten, tot leven te brengen!

Wij staan hoog aangeschreven voor onze professionaliteit en aandacht voor detail, en hebben een benijdenswaardige reputatie opgebouwd voor het aanbieden van de beste klantenservice aan klanten zowel in het Verenigd Koninkrijk als in het buitenland.

The Cake Decorating Co.

Private Road 8
Colwick Industrial Estate, Colwick
Nottingham, NG4 2JX
Verenigd Koninkrijk
+44 (0)115 – 969 98 00
info@thecakedecoratingcompany.co.uk

Merken
Wij bouwen aan hoogwaardige, inspirerende en on-trend topmerken. Onze merken FunCakes en Wilton zijn aanwezig in de keukens van thuisbakkers door heel Europa.
Retail
De grootste webshops voor bak- en taartdecoratieartikelen in Europa maken deel uit van NewCakes. Via deze retailers staan wij in direct contact met de consument.
Groothandel
Wij zijn de grootste distributeur van taartdecoratieartikelen in Europa. Onze groothandels CakeSupplies en Cake Craft Group zijn betrouwbare partners voor elke professional in de branche.