Danny Nijboer, oprichter van NewCakes, verlaat het bedrijf

NewCakes, dé specialist in de verkoop en distributie van bak- en taartdecoratieproducten, kondigt het vertrek aan van oprichter Danny Nijboer. Nijboers beslissing komt na de succesvolle verkoop van NewCakes aan Dr. Oetker in januari 2021, wat het voortdurende succes van het bedrijf heeft gewaarborgd.

 

Nijboer heeft NewCakes in 2008 opgericht samen met zijn inmiddels overleden vrouw Inge Zaagsma en speelde een cruciale rol in de ontwikkeling van het bedrijf tot de leider in de taartdecoratiebranche. Met zijn focus op sterke merken, goede logistiek en uitzonderlijke service heeft Nijboer NewCakes geleid naar aanzienlijke groei. Ook na de overname bleef hij toegewijd aan het bedrijf, waarmee hij NewCakes verzekerde van een soepele overgang en een sterke samenwerking met Dr. Oetker.

 

Terugkijkend op zijn vertrek merkt Nijboer op: “Ik heb er vertrouwen in dat Dr. Oetker de juiste partner is om de succesvolle ontwikkeling van ons bedrijf voort te zetten. Het vinden van een partner die onze visie deelt en toegewijd is aan de groei van NewCakes, samen met ons uitzonderlijke team, is altijd mijn hoogste prioriteit geweest. Met Dr. Oetker kijk ik uit naar wat de toekomst brengt.”

Na het vertrek van Nijboer is Pascal Remmert aangetreden als Managing Director van NewCakes. Met meer dan 22 jaar ervaring bij Dr. Oetker brengt Remmert uitgebreide expertise en branchekennis met zich mee om NewCakes naar een volgende groeifase te leiden. In een reactie op het vertrek van Nijboer zei Remmert: “Nu Danny Nijboer vertrekt, nemen we afscheid van Europa’s meest prominente persoonlijkheid in de specialty retail taartdecoratiebranche. We zijn dankbaar voor Danny’s bijdrage aan het succes van NewCakes en kijken ernaar uit om voort te bouwen op zijn nalatenschap.”

Onder leiding van Remmert zal NewCakes klanten een uitgebreid assortiment gespecialiseerde bakproducten, excellente kwaliteit en uitzonderlijke service blijven bieden. Het bedrijf blijft toegewijd aan zijn positie als de vertrouwde partner voor bakliefhebbers in heel Europa.