Bakken voor KiKa

FunCakes & Deleukstetaartenshop bundelen de krachten om een geweldig doel te sponsoren: Bakken voor KiKa.

Stichting Kinderen Kankervrij
Wat doet KiKa?

KiKa, ook wel bekend als Stichting Kinderen Kankervrij, zet zich in voor een wereld zonder kinderkanker. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het is KiKa’s doel om dit percentage te verhogen naar 100%. Dat doen ze o.a. door het financieren van onderzoek om behandelingen te verbeteren. Lees hier meer daarover.

Bakken voor KiKa
FunCakes & Deleukstetaartenshop doneren 2x 1000 producten

Een prachtig doel, waaraan FunCakes & Deleukstetaartenshop een steentje hebben kunnen bijdragen. Jaarlijks organiseert KiKa de Bakken voor KiKa actie waarin ze mensen oproepen iets lekkers te bakken, dit te verkopen onder familie en vrienden en de opbrengst te doneren aan KiKa. Voor kinderopvangorganisaties werden bovendien 1000 bakpakketten beschikbaar gesteld met daarin o.a. een FunCakes strooisel, FunCakes baking cups en Dr. Oetker Mix voor Cupcakes. Om de actie een extra boost te geven, heeft Deleukstetaartenshop een speciale ‘Bakken voor KiKa’-categorie samengesteld met maar liefst 164 producten waarop deelnemers 15% korting ontvangen met een actiecode.

Om zoveel mogelijk mensen op te roepen in actie te komen hebben FunCakes en Deleukstetaartenshop volop inspiratie en content ontwikkeld en wordt de actie uitgebreid onder de aandacht gebracht via de websites, social media en de nieuwsbrieven. NewCakes is er trots op dit fantastische doel vanuit twee van onze bedrijven te kunnen ondersteunen.

 

Ga hieronder naar de FunCakes- of Deleukstetaartenshop-website voor meer informatie over dea actie, maar vooral: vertel familie, vrienden en de kinderopvang van je zoon of dochter over deze mooie actie.