NewCakes wordt exclusief distributeur voor Renshaw in Europa

Graag kondigen wij via deze weg een belangrijke ontwikkeling aan in onze samenwerking met Renshaw, een van de mee gerenommeerde merken in taartdecoratie in Europa. Vanaf 1 mei 2024 wordt NewCakes Renshaw’s exclusieve distributeur voor de taartdecoratiesector in Europa, wat betekent dat alle Renshaw klanten in Europa hun Renshaw producten rechtstreeks bij onze groothandel CakeSupplies zullen bestellen. Voor meer gedetailleerde informatie voor klanten over deze overgang verwijzen wij daarom graag naar de CakeSupplies website.

Deze verandering komt voort uit Renshaw’s inspanningen om de service en beschikbaarheid in Europa te verbeteren. In december vorig jaar is Renshaw overgenomen door British Bakels ltd, onderdeel van de wereldwijde Bakels Group, die de afgelopen maanden met succes heeft gewerkt aan het revitaliseren van Renshaw’s operationele activiteiten en klantenservice.

De beslissing van Renshaw om NewCakes aan te stellen als hun exclusief distributiepartner voor de taartdecoratiesector in Europa weerspiegelt onze langdurige onderlinge relatie en expertise in de taartdecoratie-industrie. Al meer dan 15 jaar voeren wij het Renshaw-assortiment, waarmee wij een van de eerste distributeurs voor Renshaw binnen de EU waren. Met veel toewijding zullen wij er dan ook voor zorgen dat Renshaw gemakkelijk toegankelijk is voor alle 32 landen die wij op dit moment bedienen en samen met Renshaw het merk laten groeien.

We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een nieuw hoofdstuk markeert voor Renshaw in Europa en wederverkopers gemakkelijkere en betere toegang biedt tot dit vertrouwde merk.