Nieuw logo en website

Januari 2022

Bij een groots jaar paste een frisse, nieuwe look. NewCakes trapt 2022 af met een nieuwe logo en een nieuwe website. Lees er hier alles over.

Een nieuw logo

2021 was een groots jaar voor NewCakes. We werden overgenomen door Dr. Oetker, verhuisden naar een nieuw pand in Amsterdam en andere spelers in de branche, zoals Confetti en de Create Better Group, kwamen onder NewCakes te vallen. Niet de minste ontwikkelingen! Tijd dus voor een opfrissing van onze look.

 

Als de grootste distributeur van taartdecoratieartikelen in Europa zit NewCakes het donkerblauwe jasje nog altijd als gegoten. Want wij blijven uiteraard die betrouwbare partner voor alle professionals in de taartdecoratiebranche. Via hen, onze merken en onze retailtak zullen wij de thuisbakmarkt blijven verrassen met trendy producten, inspiratie en creativiteit. Die belofte hebben we verzegeld met het roze taartpuntje in ons logo.

 

Deze opfrissing van ons logo past bij de recente vernieuwing van ons bedrijf, maar voelt tevens herkenbaar en vertrouwd. Want NewCakes blijft het NewCakes dat je kent.

Én een nieuwe website

Onze nieuwe look is natuurlijk doorgevoerd op de website. Je leest hier alles over al onze bedrijfsonderdelen, handig ingedeeld naar de drie takken: Merken, Retail en Groothandel.  Je komt hier al ons laatste nieuws te weten en wie graag voor NewCakes of één van onze bedrijven wil werken, checkt hier alle vacatures. Neem dus gauw een kijkje!