Cake Craft World

Cake Craft World werd 30 jaar geleden opgericht als een klein familiebedrijf dat taarten maakte en taartdecoratieproducten verkocht vanuit een kleine winkel in Kent, Verenigd Koninkrijk. In 2003 stopten we met het maken van taarten en katapulteerden we onze winkel naar de 21e eeuw door online te gaan! Met een handvol medewerkers runden we het bedrijf vanuit een kamer aan de achterkant van onze winkel en na een paar verhuizingen verhuisden we naar een magazijn van 836 vierkante meters (9.000 vierkante voet) waar we vandaag de dag nog steeds gevestigd zijn.

Het motto van het bedrijf ‘Onze ideeën uw creaties’ is de basis van het hele bedrijf. We willen onze klanten het vertrouwen geven om fantastische taarten te maken, door educatieve inhoud aan te bieden op verschillende online platformen, waaronder Cake Craft TV, onze digitale video-abonnementsdienst.

Met een fantastisch klantenserviceteam dat beschikbaar is om klanten op weg te helpen en met meer dan 9.000 producten in onze online winkel, zijn we ervan overtuigd dat onze klanten alles zullen vinden wat ze nodig hebben om hun taartdecoratiedromen waar te maken.

Cake Craft World

Unit 8, North Downs Business Park,
Pilgrims Way (Lime Pit Lane)
Sevenoaks
Kent
Verenigd Koninkrijk
+44 (0) 1732 46 35 73

Merken
Wij bouwen aan hoogwaardige, inspirerende en on-trend topmerken. Onze merken FunCakes en Wilton zijn aanwezig in de keukens van thuisbakkers door heel Europa.
Retail
De grootste webshops voor bak- en taartdecoratieartikelen in Europa maken deel uit van NewCakes. Via deze retailers staan wij in direct contact met de consument.
Groothandel
Wij zijn de grootste distributeur van taartdecoratieartikelen in Europa. Onze groothandels CakeSupplies en Cake Craft Group zijn betrouwbare partners voor elke professional in de branche.