Magazijn Medewerker

Job description
Magazijn Medewerker
Company
NewCakes
Hours
24-40
Department
Warehouse

Wil jij werken voor een internationaal georiënteerd bedrijf dat opereert door heel Europa, maar met de betrokkenheid, korte lijnen en bedrijfscultuur van een Nederlandse onderneming? Voor een jong en dynamisch bedrijf, maar onder de vlag van een grote multinational? Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de logistiek? Als je dan óók nog van een taartje op z’n tijd houdt, is dit misschien wel jouw nieuwe job!

Onze organisatie
NewCakes is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf, gevestigd in Amsterdam. Ons bedrijf is in 2008 ontstaan vanuit een passie voor taartdecoratie. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en distributie van taartdecoratieproducten voor hobbybakkers, grootverbruikers en retail. Dit doen wij met onze consumentenwebshop Deleukstetaartenshop en voor de zakelijke markt met de webshop CakeSupplies. Via deze webshops voeren wij een assortiment van bijna 5000 producten van 30 merken. Eén van die merken is ons eigen merk FunCakes, dat bestaat uit een complete range van meer dan 1000 producten. Bij NewCakes werken 65 medewerkers en wij maken onderdeel uit van het internationale familiebedrijf Dr. Oetker.

De uitdaging
In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het correct en snel picken van een order en deze controleren en verzendklaar maken zodat we de orders zonder fouten tijdig versturen.

Dit zijn je werkzaamheden

  • Met behulp van een scanner, kar/EPT truck orders lopen/rijden;
  • Orders economisch en netjes inpakken;
  • Controle op informatie en THT;
  • Schoonhouden magazijn

Jij

  • Ervaring met het orderpicken met behulp van een scanner;
  • Goed overzicht kunnen bewaren;
  • Stressbestendig en nauwkeurig.

 

Ons aanbod
Bij NewCakes krijg je de ruimte om je  te ontwikkelen. Wij bieden een baan bij een succesvol bedrijf, leidinggevend in onze branche die altijd in beweging is. Een prima arbeidsvoorwaardenpakket, zoals een marktconform salaris, personeelskorting op onze producten, bonusregeling en bedrijfsfitness.

Enthousiast geworden en denk je dat wij een match zijn? Dan komen wij graag met jou in contact. Laat het ons weten in een motivatie en CV, per mail tav Emma, naar hradviseur@newcakes.nl.

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 3.